Szenvedélyből hivatás!

 
 
 
Zsák Tina

Üdvözöllek a Szenvedélyből hivatás! oldalán, ahol fókuszban a praxisod áll. Szenvedélyem a coaching, saját praxisom mellett szeretnélek abban segíteni, hogy Te is végre abból a hivatásból élj, amit igazán szeretsz. Több, mint 1000 óra konzultáció áll mögöttem és kidolgoztam egy bombabiztos metódust a praxisod felpörgetésére.

Fogtam több, mint 15 évnyi HR vezetői és marketing tapasztalatot, adtam hozzá egy kis képi kifejezéspszichológiát, coachingot és párkapcsolati tanácsadást. 2014 óta foglalkozom ügyfelekkel és 2017 novemberében a blogom indulásával megalapítottam a Szenvedélyből hivatás! közösséget.

Az alábbi lehetőségek közül választhatsz, ha tőlem szeretnél tanulni:

Amennyiben egyéni coachingra, tanácsadásra szeretnél jelentkezni, úgy az alábbi témákban fordulhatsz hozzám:

  • CV tanácsadás, karriertanácsadás;

  • Párkapcsolati témák: szakterületeim az ellaposodás, elhidegülés, elfejlődés és a hűtlenség.

  • Vállalkozásfejlesztés;

  • Praxisépítés a segítő szakmában lévőknek;

  • HR tanácsadás;

  • Csapatépítők szervezése.

    A szakmai múltamról, és a kompetenciáimról bővebben a LinkedIn oldalamról és az alábbi helyekről tájékozódhatsz:

    Coaching: https://bit.ly/2TRrkk2

Párkapcsolati, Házassági tanácsadás: https://bit.ly/2CRmQ7d

PREPARE/ENRICH TANÁCSADÁS: https://bit.ly/2JvsLEF

Szeretettel várlak!

Zsák Tina

Karriermentor&Párkapcsolati coach, HR tanácsadó

Rólam mondták


Minden nőben - akár feleség, akár szerető, akár anya - él egy mindig megújulásra kész női energia, amely segíti az aktuális karrier, személyiség, nőiesség kiteljesedését. Tina remekül találja meg azokat a kulcsokat, amelyek ezek kiteljesedéséhez vezetnek, mindezt úgy teszi, hogy segítő munkájába nagyszerűen integrálja bele saját személyiségét és magánéleti megéléseit.
— Gelsei Bernadett Függőségi -és szerelmi háromszög specialista, Döntésmentor
Tina szenvedélyből űzi a hivatását. Lehetséges ez? Az Ő különleges egyéniségével igen! Temperamentumát kreativitása köti össze felkészültségével. A személyiség komplexitását vallja – sőt valósítja meg önmaga is! Aki problémái helyett megoldandó pozitív kihívásokat szeretne látni – nos, az bízva keresse Őt életvezetési tanácsadóként.
— Dr. Cservák Csaba, Alkotmányjogász
Nagyon sokat segített a konzultáció! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Profizmus, odafigyelés, produktivizmus. Azt kapja az ember, amit vár, még egy kicsit többet is. Bárkinek csak hasznára válhat, aki eredményesen szeretne továbblépegetni az életében, akár munka vagy magánélet terén.
— G. Zsombor, tanuló
Tinával egy burn-out utáni időszakban találkoztam, amikor teljesen elveszve éreztem magam a világban és a jövőmmel kapcsolatban. Csak azt tudtam, hogy olyan munkát szeretnék, ahol nem kell feladnom magam, és ami többé nem vesz el napi 14 órát az életemből minden más rovására. Ötletem és képesítésem is volt ehhez, de mivel még sose váltottam ilyen élesen karriert, csak botladoztam, tanácstalan és bátortalan voltam, hogyan induljak el. Tina segítségével formába öntöttük a terveket, keretet és sorrendet kapott a megvalósítás, azon túl, hogy rengeteg megfizethetetlen gyakorlati tippet és tanácsot is kaptam tőle az induláshoz. Tina nem csak egy szakember, hanem annál sokkal több, a szívét és a lelkét is beleadja abba, hogy Neked segítsen, pont úgy, mintha saját magáért tenné. Veled és melletted van, bízik benned. És ez a legnagyobb segítség, hogy ő már akkor tudja, hogy képes vagy rá, amikor te még el sem tudod képzelni. És így végül tényleg el is fogod érni azt, amit szeretnél. Nekem sikerült.
— M. Katalin, szituációs tanácsadó & coach